Huisartsenpost Nederland

Achtergrond

Huisartsenpost Nederland is opgericht in begin 2018, met als doel om de oplopende wachttijden naar de spoedpost, waar wij zelf dagelijks mee te maken hadden, terug te dringen. Inmiddels is Huisartsenpost Nederland het grootste triage centrum van Nederland en kunnen wij 24/7 met uw post of praktijk meebellen om de werkdruk te verlichten. Daardoor kunt u de kwaliteit van de geleverde zorg hoog houden, sneller schakelen en uw personeel ontlasten.

Vanuit ons centrale post in Almere, kunnen wij (regionale) huisartsenposten en huisartspraktijken dag en nacht telefonisch ondersteunen. Onze medewerkers zijn zeer bekwaam en worden met regelmaat geaudit (in samenwerking met Utwee) en bijgeschoold. Ook bieden wij onze zorgmedewerkers de mogelijkheid om hun kennis te verbreden en door te groeien binnen de zorg. Wij geloven dat zorg altijd beter kan. Dit dragen onze medewerkers uit. 

Onze Visie & Waarden

VISIE EN MISSIE

Huisartsenpost Nederland is er voor Nederland en levert spoedzorg aan heel Nederland. Wij hebben bewust voor de naam Huisartsenpost Nederland gekozen, omdat wij landelijke ondersteuning willen bieden aan de huisarts. Huisartsen zijn de poortwachters van de zorg en het is van belang dat elke doorverwijzing adequaat behandelt wordt. Door de toenemende werkdruk bij de huisarts, komt de kwaliteit van deze poortwachtersfunctie in het gedrang. De wachttijden lopen op, medisch personeel raakt overwerkt en de kwaliteit van de zorg gaat hierdoor achteruit.

Huisartsenpost Nederland gelooft dat huisartsen meer tijd zouden moeten besteden aan daadwerkelijke patiëntenzorg. Hiervoor is het noodzakelijk dat zij hun achterban vergroten, zodat zij de groeiende patiënten inschrijvingen aankunnen. Als Huisartsenpost Nederland kunnen wij de hulpvraag met urgentie tijdig opvangen, om zo uiteindelijk de huisarts zelf te kunnen ontlasten. ‘Samenwerken aan een betere bereikbaarheid in de (spoed)zorg’ is dan ook onze missie. Verbinding en ondersteuning is nodig om goede zorg voor nu, maar ook voor de toekomst, te blijven waarborgen.

Samenwerken aan betere bereikbaarheid in de zorg

KERNWAARDEN

1. Verantwoordelijkheid
2. Vertrouwen
3. Flexibiliteit

Onze Mensen

Wij staan voor u klaar en denken met u mee

Jurgen Rens

Algemeen Directeur / bestuurder

Fred van Reek

Algemeen directeur

Steven Cheng Moon

arts / medisch manager

Melissa Goudmijn

Financieel manager

Bas Dalmeijer

Regie arts

Ivan Djakie

IT Specialist

Laatste Nieuws

Nieuw kantoor in Groningen

Eind 2021 is ons nieuwe kantoor in Groningen open gegaan en hier zijn wij enorm trots op. Ons kantoor in Almere is met de jaren steeds groter geworden en we merkten dat er ook veel goede urgentiespecialisten zich in en rondom Groningen bevinden. Op deze manier hebben wij ons team kunnen uitbreiden en kunnen wij

LEES MEER

Vacature

Part time Triagisten

Huisartsenpost Nederland zoekt Part-time (junior) Triagisten. Ben jij vierdejaars geneeskundestudent met affiniteit voor de spoedzorg? Dan zoeken wij jou! Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden. Solliciteer nu: info@huisartsenpostnederland.nl