Ik Ben Medisch

Medisch flexbureau

Ik Ben Medisch is een snelgroeiend detacheringsbureau gespecialiseerd in de medische branche en zorgsector. Onze professionals worden in het hele land ingezet op verschillende huisartsenposten, ziekenhuizen en zorginstellingen. Goede medische zorg begint met trots zijn op het vak en dit overbrengen met enthousiasme.

De voordelen van onze samenwerking

Door de nauwe samenwerking met Ik Ben Medisch, kunnen onze medewerkers ook ervaring opdoen op de werkvloer van de zorg. Waar anders alleen urgentie wordt bepaalt door middel van triage, weten zij ook hoe deze urgentie wordt opgevangen door spoedposten, ziekenhuizen en zorgcentra. Wij geloven dat kwaliteit versterkt wordt door kennisverbreding.

KENNIS = KRACHT

Meer weten is beter handelen

Telefonische triage is vooral praktisch aangeleerd. Door extra kennis op te doen van fysieke triage, kunnen onze mensen lessen vanuit de praktijk meenemen bij het telefonisch triëren.

Werkdruk verlagen

Creëer een achterban

De algehele werkdruk in de zorg is hoog en blijft oplopen. Creëer een achterban om kwaliteit van werken en ook kwaliteit van de zorgverlening te verhogen, zowel fysiek als telefonisch.

één aanspreekpunt

Bespaar tijd en geld

Bij algehele tekorten op uw medische werkvloer, is het niet nodig om mensen vanaf verschillende plekken te detacheren; wij zijn voor u één aanspreekpunt.

Samenwerken aan betere bereikbaarheid in de zorg

Meer diensten

Versterking door Samenwerkingen

HUISARTSENPOST
NEDERLAND

Huisartsenpost Nederland faciliteert triage op afstand. Door middel van ons beveiligde callcenter kunnen wij u op afstand ondersteunen door met u mee te bellen, op piekmomenten of ad hoc.

utwee

Medisch Trainingscentrum

Utwee biedt medische trainingen en cursussen, en is daarnaast een opleidingsinstituut voor triage. Door regelmatige audits waarborgen wij de kennis van ons team.

Secure Nederland

Beveiliging gericht op de Zorg

Secure Nederland waarborgt de veiligheid binnen de zorg door beveiligers te leveren die opgeleid zijn om volwaardig mee te kunnen werken binnen de (spoed)zorg.