Utwee

Medisch TRAININGSCENTRUM

Utwee is een Medisch Trainingscentrum, welke o.a. medische cursussen en trainingen biedt, maar ook binnenkort opleidingen aanbiedt tot Triagist. Onze auditors werken samen met Huisartsenpost Nederland om de kwaliteit van de triage te waarborgen en continu te verbeteren.

Utwee wordt binnenkort geaccrediteerd, maar u kunt reeds contact opnemen om toekomstige samenwerkingen te bespreken.

De voordelen van onze samenwerking

Door samen te werken met Utwee, kunnen wij onze triagisten op niveau houden en hebben triage-studenten de mogelijkheid om direct praktijkervaring op te doen op de huisartsenpost.

brede kennis

Leren van elkaar

De auditors en docenten van Utwee en Huisartsenpost Nederland werken continu samen met elkaar, en delen de werkvloer. Hierdoor dragen zij continu kennis over en kunnen de triagisten direct gebruik maken van de aanwezige ervaring.

doorgroeien

Onze mensen staan niet stil

Wij geloven dat kennis voortdurend gestimuleerd en gevoed dient te worden, en dat praktijk en theorie naast elkaar zouden moeten staan. Onze mensen hebben de mogelijkheid om intern (vervolg)curssusen te volgen, zodat zij nooit stilstaan.

opwaarderen

Versterk uw post of praktijk

U kunt Huisartsenpost Nederland tijdelijk inschakelen om de werkdruk (door bijv. uitval) te verlagen, en tegelijk uw huidig personeelsbestand op te leiden door Utwee. Hierdoor bent u beter voorbereid op de toekomst.

Samenwerken aan betere bereikbaarheid in de zorg

Meer diensten

Versterking door Samenwerkingen

HUISARTSENPOST
NEDERLAND

Huisartsenpost Nederland faciliteert triage op afstand. Door middel van ons beveiligde callcenter kunnen wij u op afstand ondersteunen door met u mee te bellen, op piekmomenten of ad hoc.

IK BEN MEDISCH

Medisch Flexbureau

Door een nauwe samenwerking met Ik Ben Medisch, kunnen wij u niet alleen telefonisch ondersteunen, maar ook op locatie. Ik Ben Medisch levert divers en flexibel zorgpersoneel voor zowel de spoedzorg als de thuiszorg.

Secure Nederland

Beveiliging gericht op de Zorg

Zorgverleners verdienen adequate bescherming. Secure Nederland waarborgt de veiligheid binnen de zorg door beveiligers te leveren die opgeleid zijn om volwaardig mee te kunnen werken binnen de (spoed)zorg.