Secure Nederland

Zorgbeveiliging

Secure Nederland waarborgt de veiligheid binnen de zorg. Secure Nederland levert beveiligers die opgeleid zijn om volwaardig mee te kunnen werken binnen de (spoed)zorg. Secure Nederland werkt nauw samen met Utwee Trainingscentrum, waar zorgpersoneel intern wordt opgeleid. Deze interne cursussen, of op maat gemaakte trainingen, worden tevens beschikbaar gesteld voor beveiligers van Secure Nederland. Zo kunnen zij specifieke kennis opdoen die vanuit uw zorginstelling van meerwaarde zijn.

De voordelen van onze samenwerking

Door de nauwe samenwerking met Secure Nederland kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van een veilige werkomgeving. Onze beveiligers hebben affiniteit met de zorg en weten hoe te handelen in een spoedsituatie.

KENNIS = KRACHT

Meer weten is beter handelen

De beveiligers van Secure Nederland worden opgeleid in Utwee Medisch Trainingscentrum. Tijdens deze cursussen en trainingen komen zorgspecialisten en beveiligers samen om zo kennis en ervaring te delen.

Veilige werkomgeving

Laat agressie over aan specialisten

Om de algehele kwaliteit op de werkvloer te verbeteren, kunt u ervoor kiezen om niet alleen zorgpersoneel te detacheren, maar ook de veiligheid te verhogen van de werkvloer.

één aanspreekpunt

Bespaar tijd en geld

Bij algehele tekorten op uw medische werkvloer, is het niet nodig om mensen vanaf verschillende plekken te detacheren; wij zijn voor u één aanspreekpunt.

Samenwerken aan betere bereikbaarheid in de zorg

Meer diensten

Versterking door Samenwerkingen

HUISARTSENPOST
NEDERLAND

Huisartsenpost Nederland faciliteert triage op afstand. Door middel van ons beveiligde callcenter kunnen wij u op afstand ondersteunen door met u mee te bellen, op piekmomenten of ad hoc.

IK BEN MEDISCH

Medisch Flexbureau

Door een nauwe samenwerking met Ik Ben Medisch, kunnen wij u niet alleen telefonisch ondersteunen, maar ook op de werkvloer. Ik Ben Medisch levert divers en flexibel zorgpersoneel.

utwee

Medisch Trainingscentrum

Utwee biedt medische trainingen en cursussen, en is daarnaast een opleidingsinstituut voor triage. Door regelmatige audits waarborgen wij de kennis van ons team.